Szolgáltatások

Tervezők és gyártók vagyunk, így bátran fordulhatsz hozzánk körvonalazódó ötletmorzsákkal és kész grafikai tervvel is, ami csak a kivitelezésre vár.

Legjobban a következő területeken lehetünk segítségedre:

 

Érdemes szétnézni a galériánkban inspirációért, és a shopban is azonnal rendelhető ajándék- és reklámtárgyakért.

Nagyobb volumenű rendelés esetén mindenképpen készítünk egy ingyenes mintát, amit lefotózva elküldünk, és igény esetén ki is postázunk. Így a végeredmény mindig olyan lesz, amilyet megálmodtál (vagy még jobb).

 

Így adunk árajánlatot

A shopban találsz olyan termékeket, amiknek grafikától függetlenül fix áruk van, a változatos igényekből kifolyólag viszont a legtöbb megrendelésnél egyéni árajánlatot készítünk.

Áraink az alábbi tényezők alapján tevődnek össze:

          gépek üzemideje (ez a vágási vonal hosszától és a vágási sebességtől függ)

          alapanyag költsége

          darabszám

          egyéb, árat befolyásoló tényezők (pl. SOS megrendelés, szükség esetén utómunkálatok,  esetlegesen felmerülő grafikai költség stb.)

Ha kész, minimális szerkesztést igénylő grafikával érkezel hozzánk, akkor külön grafikai költséget nem számolunk fel. Ha a rendelésed egyedi tervezést igényel, ennek díját belekalkuláljuk az ajánlatba.

A gépbeállítás ingyenes.

Nem dolgozunk rejtett költségekkel, árajánlatainkban mindig a teljes összeget fogod látni. Ha menet közben esetleg olyan módosítást kérsz, aminek az előre egyeztetett áron felül plusz költsége lenne, arról minden esetben tájékoztatunk és csak a jóváhagyásod után hajtjuk végre a változtatást.

Ahhoz tehát, hogy a lehető legpontosabb árajánlatot tudjuk adni neked, lehetőség szerint leveledben ezekre az információkra is térj ki:

          Milyen darabszámra van szükséged?

          Maximum milyen határidővel szeretnéd a terméket?

          Milyen típusú és (vágás esetén) vastagságú anyagból szeretnéd a terméket?

          Milyen kivitelben szeretnéd a terméket?

          Milyen grafikát szeretnél rá/milyen formát kell vágni?