Névjegykártya, szórólap akció

Gyors szórólap és névjegykártya készítés akár 1 nap alatt is.

Szórólap nyomtatás, szórólap készítés

Szórólap nyomda online, számtalan minőségű papír és méret, gyors kivitelezés. Minőségi szórólap készítés, gyorsnyomtatás kedvező áron.

Tőlünk online megrendelheti a kívánt szórólapot. Magas minőségű kivitelezéssel elkészítjük és akár még másnap kiszállítjuk Önnek. Gyorsnyomdák 7, 4, vagy akár egy napos határidővel nyomtat szórólapokat még nagy mennyiség esetén is. Szórólap nyomtatás és készítés megrendelését itt találja.

Amit a szórólap készítésről és a szórólapok nyomtatásáról érdemes tudni

A szórólap az egyik leginkább elterjedt és költséghatékony módja és reklámozásnak. A szórólap készítés igen népszerű formája a cégek marketingtevékenységének. A minőségi szórólapok nyomtatása és készítése bizonyítottan nagyobb eredményeket hoz, mint a silány minőségű nyomtatott anyagoké. Általában a rosszabbul kivitelezett szórólapok a kukában végzik, azonban a szebb és minőségibb nyomtatott anyagokat az emberek szívesen nézegetik.

Szerkesztési útmutató

A professzionális nyomdai minőség eléréséhez, kérjük grafikai anyagát az alábbi szempontok alapján készítse el. Amennyiben további információra lenne szüksége, akkor a szempontokra kattintva részletes leírást nyújtunk és bemutatjuk a beállításokat is.

A lenti beállítások egy részét az oldalunkról letölthető templatek használatával még egyszerűbben megteheti. A templatek grafikai programjába töltésével bizonyos beállítások (template felirattal jelölve) automatikusan megtörténnek. A templatek a megrendelés előtt a kalkulátor oldalról, a termékinformációs ablakból tölthetőek le, megrendelés után pedig a vásárlói fiókjából is hozzáférhetővé vállnak.

MÉRET - A szerkesztés a rendelt méretben történik

Kérjük nyomdai anyagát a termék adatlapján látható információk alapján, 1:1 méretben szerkessze meg. A grafikát mindig helyezze az oldal közepére. Amennyiben azt szeretné, hogy az egyik oldal a másikhoz képest fejjel lefelé álljon akkor a grafikai szerkesztést is kérjük úgy küldeni.

KIFUTÓ - A vágott méreten kívűl, körben 3mm

A kifutó a nyomdatermék tényleges méretén túli terület, ahová a háttérszínt, grafikát, vagy a termék szélére kinyúló képeket ki kell futtatni.

A hibák elkerülése érdekében:

A dokumentum minden oldalán 3 mm kifutót alkalmazzon. A vágási-, hajtási-, szín- és egyéb jelöléseket kérjük a kifutóban helyezze el, a dokumentum méretén kívül. A vágott méret szélétől tartson legalább 5 mm biztonsági távolságot.

BIZTONSÁGI TÁVOLSÁG - A vágott méret szélétől tartson legalább 5mm biztonsági távolságot

A vágott méret szélétől tartson legalább 5 mm biztonsági távolságot.

SZÍNPROFIL - Coated FOGRA 39 vagy ISO Coated V2

A nyomdánk által használt színprofilokat a grafikus tervező programok már tartalmazzák. Nyomdánk által elfogadott színprofilok: Coated FOGRA 39 és ISO Coated v2 (ECI) A PDF fájl készítése során kérjük a két színprofil egyikét használja.

Ha mégsem rendelkezik a szükséges profilokkal, azokat az ECI (European Color Initiativ - http://www.eci.org/en/downloads#icc_profiles_from_eci) honlapjáról ingyenesen letöltheti.

SZÍNMÓD - CMYK

Kérjük, nyomdai anyagát a 4 színes nyomtatásnak megfelelően, CMYK módban. Kérjük, hogy minden elemet konvertáljon CMYK-ba módba, hogy a képernyőjén is a megfelelő színeket lássa. Az RGB színmódban lévő tartalmi elemek a nyomdai feldolgozás során automatikusan átalakításra kerülnek, melynek következtében az eredeti színnel nem minden esetben megegyező szín jöhet létre.

Az RGB színmódban leadott anyagok okozta nyomtatási hibákért nem vállalunk felelősséget.

KÉPEK - A használt képek felbontása min. 250dpi

Minél magasabb a használt képek felbontása (dpi) annál jobb a képminőség. A minőségvesztés elkerülése érdekében a dokumentum képeit minimum 300 dpi felbontással kérjük megszerkeszteni a valós méretben. A dpi későbbi módosítása, növelése minőségromlással jár.

FEKETE SZÍN - A fekete szín helyes használata - K=100%

A fekete és a szürke objektumok (pl.: szövegek, vonalak) esetében a fekete színt csak a tiszta fekete (K=100%) színcsatornán adja meg. A Cyan, a Yellow és a Magenta színcsatornák értéke minden esetben 0% legyen. 100 % fekete szín használata esetén alkalmazzon felülnyomást.

Tiszta fekete kitöltés: Cyan 0%, Magenta 0%, Yellow 0%, Fekete 100%

Mély fekete kitöltés: Cyan: 30%, Magenta: 20%, Yellow: 0%, Fekete: 100%

A mélyfekete színt a szebb kitöltés érdekében csak összefüggő fekete tónusok (pl. háttér) esetében javasolunk használni.

BETŰMÉRET ÉS VONALVASTAGSÁG - minimális betűnagyság 6pt. | minimális vonalvastagság 1pt.

Az elfogadott minimális betűnagyság 6 pt.

Minimális vonalvastagság pozitív vonalaknál (fehéren fekete) 1 pt., negatív vonalaknál (feketén fehér) 2pt.

BEÁGYAZÁS - A betűk és képek be vannak ágyazva

A betűtípus hibák elkerülése érdekében kérjük, hogy a tervezés befejezése után, a dokumentum PDF-ben való mentése során az összes szöveges tartalmat ágyazza be vagy alakítsa görbévé. Kérjük, ügyeljen arra, hogy a szövegben előforduló szóközök és az alap betűtípusok (Arial, Courier, Times New Roman) is görbévé legyenek alakítva.

A standard betűtípusok a legtöbb PC-re installálva vannak, viszont léteznek olyanok, melyek nem jeleníthetőek meg minden gépen, ezért ezeket standard fontokká alakítják ezek a rendszerek.