Rólunk

A jó reklám mindenkinek jól jön. Reklámzajtól hangos világunkban azonban már kevés, ha stratégia nélkül promózod magad. Hosszú távon sem az üzletednek, sem a pénztárcádnak nem tesz jót.

A PROMO-tivationnél tudjuk, hogy cégednek többre van szüksége, mint holmi random logózott ingyen holmi. A reklámajándéknak beszélnie kell helyetted, hatékonyan el kell juttatnia az üzeneted a lehető legtöbb potenciális ügyfélhez, és ösztönöznie kell rá, hogy amikor szükségük lesz a szolgáltatásodra, téged válasszanak és ne a konkurenciát.

Az a célunk, hogy segítsünk neked ebben. A nevünket is így választottuk: promó és motiváció , mert a kettő egymás nélkül nem működik.

Elsősorban fa termékekkel dolgozunk, mert a fa tartós, sokoldalú, natúr és megfizethető. Kínából rendelt kétes minőségű cuccokat nálunk ne is keress.

 

 

A kreatív ötletek éltetnek minket. Tisztában vagyunk vele, hogy a projekted személyre szabott megoldást kíván, ezért tapasztalt grafikusaink teljes eszköztára a rendelkezésedre áll, hogy valami igazán egyedit alkossunk neked. Elképzeléseiddel keress minket az info@fa-reklamajandek.hu email címen, és még aznap felvesszük veled a kapcsolatot.

Értjük, hogy 5000, 500, 50, de még 5 reklámajándék is befektetés a részedről, és a pénzedért valódi értéket akarsz kapni. Ezért van, hogy minden megrendelésnél ingyenes mintát készítünk, amelyet akár személyesen is ellenőrizhetsz. Amíg nem vagy tökéletesen elégedett, addig nem gyártunk, és ez alól nincs kivétel.

A jelszavunk: legyen a reklám érték. Ehhez tartjuk is magunkat.